„Мистерията на българските гласове“ с Лиса Джерард в София и Пловдив

„Мистерията на българските гласове“ дават старт на новия си проект от България Специален гост на двата големи концерта в София и Пловдив ще бъде Лиса Джерард от Dead Can Dance Хор „Мистерията на българските гласове“ ще излезе отново на българска сцена, за да представи своя изцяло обновен репертоар от предстоящия си нов албум, който ще… Прочетете повече »

Изложба „Нагоре от реката“ в Баня Старинна

Шестима млади художници със съвместен проект „Нагоре от реката“, създаден специално за пространството на Баня “Старинна” в Пловдив ЦСИ, Баня “Старинна” в Пловдив открива изложбения си сезон за 2017 г. с изложбата „Нагоре от реката“, съвместен проект на шестима млади автори от Лондон. Всички те са учили в университета Голдсмитс, но идват от Великобритания, България,… Прочетете повече »

За първа година ще има и електронна книжарница в кампанията „Книги за смет”

Участниците ще могат да вземат 2 безплатни е-книги по избор за всеки килограм предадена пластмаса За първа година кампанията „Книги за смет” ще предлага разширен избор от заглавия също и в електронен вариант. Освен напечатани книги, зелената инициатива вече ще раздава и талон за 2 безплатни елекронни книги, в замяна на всеки килограм предадена пластмаса… Прочетете повече »